Muziek in de maak

Toetsinstrumenten te koop in Lelystad

Wilt u een piano, keyboard of ander toetsinstrument kopen?

Tegenwoordig dient u al een keuze te maken of u een akoestische toetsinstrument aanschaft, of toch kiest voor het kopen van een elektrisch toetsinstrument. Misschien is het dan toch beter te spreken van een digitale piano.

Bij de akoestische piano is het zelfs te verdedigen om het onder de snaarinstrumenten (met een klavier) te plaatsen. Wij hebben hier gekozen om de piano en de vleugel als toetsinstrument te zien.

 

Akoestische toetsinstrumenten

 

 

Elektrische toetsinstrumenten

 

  • piano, momenteel geen
  • elektrische piano, Roland rd 700 nx
  • keyboard, Medeli, Yamaha

Tijdens uw bezoek aan de showroom van de muziekwinkel kunnen wij uw vragen beantwoorden. Daarnaast is er de mogelijkheid om enkele toetsinstrumenten uit te proberen. Het muziekpodium heeft enkele elektrische piano's en keyboards zodat u een juiste keuze kunt maken.

Wij verkopen piano's en keyboards vanaf de instapmodellen voor de beginnende pianist tot aan de duurdere merken voor de gevorderde pianist. Voor informatie over het volgen van lessen op een toetsinstrument kunt u contact opnemen met de bij de muziekschool aangesloten vakdocent(en).

In de muziekwinkel verkopen wij tevens accessoires voor diverse toetsinstrumenten en bladmuziek. Ook de online presentatie van toetsinstrumenten in de webshop kan een eerste stap zijn om u te oriënteren voordat u tot de koop van een piano of keyboard besluit.