Muziek in de maak

Muziekinstrumenten in Lelystad te koop

Waarom je muziekinstrument niet gewoon in Lelystad kopen?

Muziekwinkel Lelystad is een muziekinstrumentenwinkel met een gesorteerd assortiment gitaren, keyboards, violen en slagwerk. Daarnaast verkopen wij kleine instrumenten, accessoires en bladmuziek. Naast het aanbod in onze showroom kunt u ook online uw instrumenten bij ons kopen.

Indien wij het door u gewenste muziekinstrument niet in onze showroom of webshop voorradig hebben, kunnen wij deze altijd bestellen zodat u niet ver hoeft te reizen om uw snaarinstrument, toetsinstrument of blaasinstrument te kopen.

In onze showroom hebben wij volgende muziekinstrumenten te koop:

Het concept van de muziekwinkel in Lelystad biedt de muzikant vele voordelen. Zo kan er tijdens het 'jammen' op het muziekpodium een snaar knappen. Wie weet mis je opeens een accessoire om dat specifieke muziekstuk zo precies mogelijk na te kunnen spelen, of je wilt de nieuwste popsong vanaf bladmuziek spelen. Heb je veel geoefend, dan kan je zelfs het resultaat opnemen.

Koop uw muziekinstrumenten in onze showroom of webwinkel

Lelystad heeft weer een muziekwinkel waar zowel beginnende- als de gevorderde muzikant terecht kan. Van muzieklessen en coaching bij de muziekschool tot aan het kopen (en soms huren) van een muziekinstrument of bijvoorbeeld snaren, poetsmiddelen, schroefjes, stemapparaten, instrument- en microfoonsnoeren, percussie, rietjes, pianobankjes, etc.