Muziek in de maak

Muziekpodium voor leerlingen van de muziekschool

Leren samenspelen en laten horen wat je zoal geleerd hebt tijdens je muzieklessen!

Het muziekpodium is een unieke mogelijkheid om het geleerde van de muzieklessen in de praktijk te brengen. Vooral als beginnende muzikant wil je wel eens met anderen samenspelen en leren van andere leerlingen.

Op het muziekpodium staan bijvoorbeeld een elektrische piano/keyboard, drumstel en een PA voor jullie klaar. Speel je gitaar, basgitaar of saxofoon dan kan je je eigen instrument meenemen.

Via de muziekwinkel in contact komen met muzikanten die ook samen willen spelen

Zeker wanneer je net begint met muziek maken is het niet makkelijk om andere mensen te vinden die ook graag eens samen willen musiceren. Om toch in contact te komen met gelijk gestemden, kan je je naam in de muziekwinkel achter laten en aangeven wat je graag wilt. Ook kan je aan je vakdocent tijdens je muziekles zeggen dat je wel eens in een 'bandje' wilt spelen. Deze zal dan met de muziekschool overleggen wat mogelijk is en proberen om zoiets te organiseren.

Het voordeel is dat je samenspeelt met leerlingen van hetzelfde niveau. Je muziekleraar kan er ook bij zijn om je tips te geven en te zorgen dat iedereen er plezier in heeft.

Kan je niet wachten om jezelf alvast op te geven voor een mogelijke jamsessie op het muziekpodium? Vul het contactformulier in of wip gewoon binnen bij de Muziekwinkel in Lelystad.