Muziek in de maak

Muzieklessen, coaching en cursussen bij onze muziekschool in Lelystad.

Altijd al eens les willen krijgen om gitaar, piano, keyboard, drums of ander muziekinstrument te leren spelen?

Muzieklessen bij de 'muziekschool' van muziekwinkel Lelystad worden gegeven door muziekdocenten die naast coach en vakleraar, ook echte muziekliefhebbers zijn.  De (groeps)lessen worden gegeven in het muzieklokaal aan de Dukaatpassage 131 in het Stadshart nabij de Promesse.

Wanneer je besluit om een muziekinstrument te leren spelen, dan doe je dit omdat je het instrument leuk vindt, bij je vindt passen en dat je graag muziekstukken wilt spelen. De muzieklessen beginnen met een proefles (introductieles) en daarna overleg je met je muziekleraar hoe de vervolglessen worden ingevuld.

Muziek leren spelen is altijd een beetje maatwerk en vooral tijdens de individuele lessen merk je de vele voordelen van het volgen van privé muzieklessen. Een passend muziekinstrument koop je dan ook in overleg met je vakdocent in de muziekwinkel van Lelystad.

Muzieklessen voor diverse muziekinstrumenten:

In Lelystad geven wij de mogelijkheid om les te krijgen in diverse instrumenten. Voor meer informatie over de muzieklessen volg je de onderstaande links naar cursussen voor leren spelen op snaarinstrumenten, toetsinstrumenten en slaginstrumenten.

De combinatie van een muziekwinkel met het faciliteren van muziekonderwijs is in onze ogen vanzelfsprekend. Indien u een instrument wilt bespelen heeft u bij de muziekwinkel de keuze en de begeleiding naar het voor u passende muziekinstrument welke u leert bespelen tijdens de muzieklessen en cursussen in kleine groepen of individueel.


IK WIL INFORMATIE OVER MUZIEKLES IN LELYSTAD