Muziek in de maak

Nieuwe- en gebruikte violen te koop

Beginnersviolen en studieviolen worden gratis aangemeten zodat u een viool koopt met de juiste instellingen

U wilt een viool kopen. De eerste viool is meestal een studieviool en dan zult u kijken naar een nieuwe viool of een gebruikte viool. Juist bij dit hoogwaardige snaarinstrument wilt u een objectieve uitleg en koopt liever geen massaproduct. Een goede viool is handwerk en daarom koopt u in onze muziekwinkel ook een kwalitatieve viool voor een zeer redelijke prijs.

De viool welke u via de muziekwinkel koopt wordt bij aankomst vanaf de fabriek op belangrijke punten nagelopen en wij vervangen bijvoorbeeld de snaren voor die van het merk 'Pirastro', dan wel 'Thomastik'.

U koopt een viool en wij meten u deze geheel gratis aan

In tegenstelling tot de internetviool van om en nabij deze prijs zijn onze violen op alle kwetsbare punten nagelopen en zonodig aangepast, zodat u  niet voor vervelende verrassingen zal komen te staan. Bovendien worden deze, op afspraak, u geheel gratis aangemeten zodat u de juiste viool krijgt met de juiste afstellingen. 

Beginnersviool 4/4 inclusief Brasilhouten strijkstok en koffer. Massief naaldhout bovenblad, massief Esdoorn achterblad, randen en hals. Staartstuk met 4 fijnstemmers. Synthetische snaren (Thomastik).  €125,--